Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer: “Aksaray’ımızın bugününe ve geleceğine yatırım yapıyoruz”

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNARAK, “AKSARAY’IMIZIN HEM BUGÜNÜNE HEM DE GELECEĞİNE YAPITIRMLAR YAPIYORUZ” DEDİ.

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulunarak, “Aksaray’ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Şehrin yeni bir merkezi olacak ve belediyecilik hizmetlerine ilişkin tüm detayların düşünüldüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, mevcut belediye binasının şehrin ihtiyaçlarını karşılayamaması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile yeni hizmet binasının zaruri hale geldiğini söyledi. Vatandaşlara yerinde hızlı ve kaliteli hizmetler sunmanın yanı sıra belediye hizmetlerini tek çatı altında toplamak amacıyla yapımı devam eden yeni belediye hizmet binasının tamamlandığında şehrin planlı büyümesinin önünün açılacağını belirten Başkan Dinçer, “Kent estiğine yakışacak iç ve dış mimarisinin yanı sıra yeşil alanları, otoparkı ve konforlu alanlarıyla inşa ettiğimiz yeni hizmet binamız şehrimize çok yakışacak. Aksaray’ımızın geleceğine emanet edilecek özel eserler arasında yerini almaya hazırlanan yeni belediye hizmet binamız Aksaray’a ayrı bir değer katacaktır. Belediyemizin hizmet kalitesini ön plana çıkartacak, personellerimizin de kaliteli ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hizmet binasını Aksaray’ımıza kazandırmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Hemşerilerimize güzel bir mekânda kaliteli hizmetler sunacağız. Fonksiyonel yapısı, kolay ve rahat ulaşılabilecek hizmet mekanları, güvenliği ve düzenli ortamlarıyla güzel ve konforlu bir binaya kısa süre içinde kavuşacağımıza inanıyorum. Hizmet binamızın tüm süreçlerini yakından takip ediyoruz. Aksaray’ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmaya aralıksız devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vaat ettiğimiz tüm projeleri kıymetli belediye çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla hayata geçirdik. Ben buradan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, "TURQUALİTY
Sıradaki Haber “Turquality ve Marka Destek Programı ile 377 firmanın 400 markası Bakanlığımız tarafından desteklenmekte”