Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Bakan Yerlikaya: “390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya açıklamasında, “İçişleri Bakanlığımıza ait 2025 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu. Görevlerini başarıyla tamamlayan mülki idare amirlerimize teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aziz milletimizin emrinde Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “2002’de yurt kapasitemiz 182 bin iken, bugün bu sayı neredeyse 1 milyona ulaştı”
Reklamı Geç