Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Arasta Sincan’da Bengü ve Mustafa Taş konseri

Sincan Belediyesi tarafından inşa edilen Arasta Sincan, 19 Mayıs Atatürk’ü

Sincan Belediyesi tarafından inşa edilen Arasta Sincan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Bengü ve Mustafa Taş konserine ev sahipliği yaptı.

Gençler Arasta Sincan meydanını doldurdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da gençlerin heyecanına ortak oldu. Sahneye önce sanatçı Mustafa Taş çıktı, parçalarını Sincanlılar için seslendirdi. Ardından Bengü konseri ile gençler eğlenceli anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Ercan, Arasta Sincan’ı gençler için inşa ettiklerini ifade etti. Ercan, “Gelecek umudumuz gençlerimiz, coşkusu ve enerjisiyle Arasta Sincan’da buluştu. Şehrimizin yeni gözdesi Arasta Sincan’da gençlerimiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kıymetli sanatçılarımız Bengü ve Mustafa Taş konserleriyle unutulmaz bir gün geçirdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konserin ardından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sanatçılarla fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186’ncı kuruluş yıl dönümü kapsamında Malatya İl
Sıradaki Haber Jandarma’dan MalatyaPark’ta tanıtım standı