Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AOSB 3. Sanayi Gençlik Koşusu yapıldı

ADANA HACI SABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AOSB) BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEN VE TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK “SANAYİ GENÇLİK KOŞUSU” ORGANİZASYONUNUN 3’ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ADANA HACI SABANCI ORGANİZE

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğünce düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ve tek “Sanayi Gençlik Koşusu” organizasyonunun 3’üncüsü gerçekleştirildi.

AOSB ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, Atletizm Federasyonu yarışma kurallarına uygun olarak Adana Merkez Park’ta gerçekleştirilen organizasyonda, yarışmacıların yanı sıra binlerce katılımcı unutulmaz bir gün yaşadı.

10 kilometrelik parkurda gerçekleşen koşuda, Erkeklerde Azat Demirtaş birinci, Barış Demirtaş ikinci, Mesut Akpınar üçüncü oldu. Kadınlarda ise Songül Berikol birinci, Pelin Çelik ikinci, Nuray Köstekçi de koşuyu üçüncü sırada tamamladı. Organizasyon kapsamında 5 kilometrelik halk koşusu da yapıldı.

Dereceye giren katılımcılara ödüllerini, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nedim Büyüknacar ve AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar tarafından verildi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, ödül verirken yaptığı kısa konuşmada, Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü konumu katılımcılarına sorunsuz ve kesintisiz üretim imkanları sunmakla kalmayıp, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verdiklerini vurguladı. Başkan Sütcü, “Sosyal bir OSB olarak halkımızla bütünleşiyoruz. Bugün burada bu çabamızın en güzel örneğini görmekten çok mutlu olduk. Tüm yarışmacılarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Grup Her Telden ekibinin konser verdiği organizasyon çerçevesinde kurulan stantlarda katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Çocuklara özel eğlenceli etkinliklerin de gerçekleştiği organizasyonda binlerce kişi gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

BURSASPOR KULÜBÜ, BU GÖRSELLE BATALLA'YI
Sıradaki Haber Bursaspor’da Pablo Martin Batalla dönemi
Reklamı Geç