Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

ÇAKÜ, tuz ihtisaslaşmasında yeni döneme giriyor

ÇANKIRI (İHA) – Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde (ÇAKÜ) düzenlenen “sektörel tuz

ÇANKIRI (İHA) – Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde (ÇAKÜ) düzenlenen “sektörel tuz ve tuz temelli stratejik ürünler” toplantısında, Avrupa’daki tuz minerali açısından zengin ülkelerle yeni işbirlikleri ele alındı.

ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi başkanlığında Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, üniversite bünyesinde hali hazırda yürütülen 13 farklı projenin mevcut durumu değerlendirildi. 2025 yılı için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından sağlanacak ödenekler kapsamında öncelik verilecek projeler de gündeme alındı.

Rektör Çiftçi, TÜBİTAK, BAP ve Avrupa Birliği projelerinin önemli olduğunu belirterek, özellikle tuz minerali açısından zengin Avrupa ülkeleriyle yeni işbirliklerin olacağını ifade etti.

Toplantıya rektör yardımcıları, ihtisaslaşma komisyonu üyeleri ve proje yürütücüleri de katıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Iğdır’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında kursiyerler tarafından yapılan
Sıradaki Haber Iğdır’da el emeği göz nuru ürünler sergilendi
Reklamı Geç