Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Özcan’ın İddialarına Vatandaşlardan sitem: “4 İYİ Partili Meclis Üyesi 5 Yıldır Uyudu mu? ‘

İYİ Parti İnegöl Belediye

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Sevda Özcan’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a yönelik sorduğu sorulara vatandaşlar 5 yıl boyunca İnegöl Belediye Meclisin de görev yapan İYİ Partili meclis üyelerinin bunları görmedi mi diyerek tepki gösterdiler.

İMAR BARIŞI KOMİSYONU BAŞKANI KİM?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimleri nedeniyle progapanda çalışmalarını sürdüren İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Sevda Özcan geçtiğimiz günler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan birinde “İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın 2020 yılında sosyal medyada yayınladığı üzere kaçak yapıları sıkı denetimle yıkmaya başlamıştı. Fakat yıkılanlara bakınca garip-gurebanın tavuklarının kümesi, hayvanlarının ahırı veya tarlasını beklemek için yaptığı kulübesi olduğunu görüyoruz. Şu an Boğazova’da köyün merasına yapılmış onlarca villanın önündeyiz. Bu villalara defalarca yıkım kararı gelmesine rağmen göz ardı edilmiş, sümen altına koyulmuş. Vatandaşımızın kümesine, kulübesine göz diken belediye başkanı “baronların” malikanelerine gözlerini yummuş. Köy meralarına inşaat yapılması cesaretini, büyükşehir yasasıyla Köy meralarının büyükşehire devredilmesinden mi alıyorlar anlamış değiliz. Halkın gözünde “dürüst başkan” imajı çizen Belediye Başkanı Alper Taban’a sesleniyorum; bu bu villaların kime ait olduğunu kamuoyuna açıklar mısın yoksa biz mi açıklayalım?” videosu ile bir başka videosunda da ‘’Belediye Meclisinden “tarım deposu” olarak inşaat izni alınan alan inşaat bittikten sonra İnegöl Belediyesini mesken tutmuş bir başka “baron” tarafından fabrikaya çevrilmiş! Sayın Alper Taban size soruyoruz; Tarım deposu izni ile yapılıp daha sonra bacalı fabrikaya çevrilen ve buradan büyük bir rant elde eden kişi parti üyeniz ve belediye meclis üyesi adayınız mı? ‘’ soruları gündeme otururken, İnegöllü bazı vatandaşlar da adayı olduğu İYİ Partinin 4 meclis üyesinin 5 yıl boyunca İnegöl Belediye meclisinde görev yaptığı hatırlatarak; “5 yıldır bunlarla mücadele etmeyenler, şimdi yerel seçim öncesi bunları gündeme mi taşıyorlar? Keşke bunlara sessiz kalan 4 İYİ Partili Meclis üyesi Belediye Başkan adayı gibi paylaşımlar yaparak bunları halka şikayet etseydiler. Bunlar mecliste uyudularmı, şimdi mi akılları başlarına geldi” diyerek Başkan adayı Sevda Özcan’ı inandırıcı bulmadıklarını ifade ettiklerini belirttiler.

MECLİSTE 4 İYİ PARTİLİ
Vatandaşlar İYİ Partiden 5 yıldır Mecliste görev yapan İsmail Kahraman, Regaip Korkmaz, Dursun Öztürkoğlu ve Fahrettin Baykan’ın bu iddialara karşı çıkmamaları ve halkla paylaşmamaları şimdi seçim öncesi halkın karşısına çıkarılması nı doğru bulmuyoruz keşke zamanında sessiz kalınmasaydı biz vatandaşlara anlatılsaydı bizde bu açıklayanlara sahip çıksaydık dediler.