Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

1 Mayıs’ta Bursa’da Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerin

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerin yanında durduğunu bir kez daha gösterdi. Belediye, 1 Mayıs Perşembe günü kent genelinde ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; BursaRay, tramvay hatları ve resmi plakalı Burulaş otobüsleri, 1 Mayıs 2025 tarihinde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşların bu hizmetten BursaKart kullanarak yararlanabileceği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, emeğin ve emekçilerimizin yanında durmaya devam ediyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de kentimizde ulaşım ücretsiz!”

Uygulamanın, 1 Mayıs’ta kutlamalara ve anma programlarına katılmak isteyen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırması hedefleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, açılışı yapılan ve
Sıradaki Haber Başkan Büyükkılıç mutfak sanatları merkezinin yemeklerini tanıttı
Reklamı Geç