Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Yenimahalle’nin 5’inci havuzu açılıyor

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR, İNŞAATINDA SONA GELİNEN ATA MAHALLESİ YÜZME HAVUZU VE SOSYAL TESİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki 5’inci havuzu da içinde barındıran Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi’ni yakında hizmete açıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatında sona gelinen Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Yenimahalle’nin 5’inci havuzu olma özelliğini taşıyan spor tesisinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Yaşar, ”Tesisin yapımında sona geldik, son rötuşlar yapılıyor. Havuzu inşallah aralık ayında açacağız” dedi.

Çoğu büyükşehirde olmayan havuz sayısını Yenimahalle’ye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok

projeyi hayata geçirdik. Şimdiye kadar ilçemize 4 yüzme havuzu kazandırdık. Şimdi ise ilçemizin 5’inci tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisini Ata Mahallesi’ne konumlandırıyoruz. Yenimahalle’deki havuz sayısı çoğu büyükşehirde yok. Tüm Yenimahalle’ye hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Modern ve 5 yıldızlı bir tesis

Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nin modern ve 5 yıldızlı bir tesis olacağını sözlerine ekleyen Yaşar, “Tesislerimizde herkes yüzme öğrensin, spor yapsın istiyoruz. Tesis, 6 bin 800 metrekare arsa üzerine yapıldı. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, kafeterya, soyunma odaları, duş ve mescit bulunuyor” diye konuştu.