Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Yakalanacaklarını anlayınca narenciyelerle dolu araçlarını bırakıp kaçtılar

HATAY’IN DÖRTYOL VE ERZİN İLÇELERİNDE NARENCİYE BAHÇELERİNE GİREN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ YAKALANACAKLARINI ANLAYINCA NARENCİYE DOLU OTOMOBİL VE MOTOSİKLETİ BIRAKIP KAÇTILAR.

HATAY’IN DÖRTYOL VE ERZİN

Hatay’ın Dörtyol ve Erzin ilçelerinde narenciye bahçelerine giren hırsızlık şüphelileri yakalanacaklarını anlayınca narenciye dolu otomobil ve motosikleti bırakıp kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, Dörtyol Kuzuculu Mahallesi’nde ve Erzin İstasyon Caddesi üzerindeki 2 narenciye bahçesine gece saatlerinde giren kimlikleri belirsiz hırsızlık şüphelisi şahıslar ağaçlardaki narenciye meyvelerini toplamaya başladılar. Narenciye bahçelerinde bekçilik yapan M.Ç. ile N.E. meyve ağaçlar arasından sesler geldiğini fark ederek bahçeyi kontrol ettikleri esnada bagajı narenciye dolu 27 HJ 500 plakalı otomobil ve motosiklet ile karşılaştılar. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlık şüphelileri geldikleri araçları ve ağaçlar arasında narenciye meyvesi topladıkları plastik kasaları bırakıp kaçtılar. Jandarma ekipleri ihbar üzerine hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçede terk edilip bırakılan araçlar çekici yardımı ile yediemin otoparkına çektirildi.