Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Uşak’ta sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

UŞAK’TA AKŞAM SAATLERİN BAŞLAYAN VE YAKLAŞIK OLARAK 2 SAAT ETKİSİNİ GÖSTEREN SAĞANAK YAĞIŞ KENTİ OLUMSUZ ETKİLEDİ. KENT GENELİNDE BİR ÇOK YERİ SU BASARKEN İZMİR YOLU VE ÇOK SAYIDA CADDE DE SU BASKINLARI NEDENİYLE BELLİ BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI.

UŞAK’TA AKŞAM SAATLERİN BAŞLAYAN

Uşak’ta akşam saatlerin başlayan ve yaklaşık olarak 2 saat etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent genelinde bir çok yeri su basarken, İzmir yolu ve çok sayıda cadde de su baskınları nedeniyle belli bir süre trafiğe kapandı.

Uşak’ta gün boyu hafif şekilde görülen yağmur, akşam saatlerinde yerini şiddetli sağanak yağış ve doluya bıraktı. Kent genelinde yaklaşık olarak 2 saat süren yağışlar ise kentte hayatı durdurdu. Bir çok iş yeri ve evi sular basarken yağışlardan kaynaklı kent merkezlerinden olan Atatürk Bulvarı, İsmet Paşa Caddesi, Ata Park Meydanı’nda da su birikintilerinden kaynaklı trafik belli sürelerde durdu. Kent genelinde görevliler tarafından olumsuzlukların giderilmesi amaçlı çalışmaların sürdüğü öğrenildi.