Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Ünye’de lise öğrencilerden depremzedelere yönelik anlamlı etkinlik

ORDU’DA, ÜNYE MEHMET NECATİ VİDİNLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ, DEPREMZEDE AİLELERE DESTEK VERMEK AMACIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

ORDU'DA, ÜNYE MEHMET NECATİ

Ordu’da, Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, depremzede ailelere destek vermek amacıyla etkinlik düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlar tarafından uygulanan Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde Ünye’deki eğitim kurumlarında da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Özellikle 6 Şubat tarihlerinde meydana gelen depremler sonrasında yaraları sarmak adına organize edilen etkinlikler dikkat çekiyor.

Bu çerçevede Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, okul bahçesinde düzenledikleri etkinlik ile depremzede vatandaşların yanında olduklarının mesajını verdiler. Yiyecek ve içecek standının başında öğrenciler yer aldı. Yöresel yemeklerden, tatlılara ve alanda taze gözleme hazırlayan velilere kadar tüm iş bölümlerinin görev paylaşımı yapıldı. Buradan elde edilen gelir ise deprem bölgelerindeki öğrencilere gönderilecek.

Okul Müdürü Mehmet Azaklı, düzenledikleri etkinlikle depremde zarar gören vatandaşların bir nebzede olsa yaralarını sarmayı hedeflediklerini söyledi. Azaklı, “6 Şubat’ta yaşanan depreminin hepimizde yol açtığı yaraları sarmak ve deprem şehitlerimizin bize bıraktığı emanetlere omuz vermeye ilk günkü dayanışma ruhuyla devam etmek düşüncesiyle hazırlanan programda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hazırladığı yiyecek ve içecekler misafirlerimize ikram edildi. Elde edilen gelir ile Hatay İskenderun’da bulunan kardeş okulumuzda okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçları karşılanacaktır” dedi.