Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

BAŞARILI ORTA SAHA OYUNCUSU UMUT SÖNMEZ İNEGOLSPOR’DA

Sadullah ORGAN Kani Ademoğlu

Sadullah ORGAN

Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu başarılı olaçak bir kadro oluşturmaya yönelik çalışmalarına başladı.İç transferde geçtiğimiz sezon başarı bir grafik çizen forvet Ömer Faruk Ermeç ile sözleşme yenilenmesinin ardından Şaban Yıldırım’ın raporu doğrultusunda yeni sezonun ilk dış transferini gerçekleştiren İnegölspor yönetim kurulu ,geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giyen Sakaryaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Umut Sönmez ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Yeni İnegölspor tesislerimizde düzenlenen imza törenine Taraftar Sorumlumuz Burhan Serbest, Reklam ve Sponsorluk Sorumlularımız Turgut Başdinç ve Cavit Ünalan ile Amatör Kulüpler Sorumlumuz Serkan Deyirmenci katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Taraftar Sorumlumuz Burhan Serbest, şunları söyledi:
“2022-2023 sezonu için ilk dış transferimiz olarak Umut Sönmez arkadaşımızla anlaştık. 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Hedefe oynayan bir takım olacağımız için Umut kardeşimizle inşallah daha üst seviyelerde oynarız. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun.”

Umut Sönmez ise “Bende buraya gelmekten dolayı çok mutlu oldum. Tabi Şaban hocanın da buraya gelmemde ilgili büyük katkısı oldu. Bu sene hedeflerimiz şampiyonluğa oynamak. Onun için geldim zaten. İnşallah sene sonu çok güzel bir yerde oluruz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun inşallah.”ifadelerini kullandı.