Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Fox TV’de İsmail Küçükkaya ile Fox Çalar Saat programında partisinin cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

İYİ Parti’den ihraç edilmesininin ardından mahkeme kararıyla partiye geri dönmesinin ardından istifa eden Ümit Özdağ, Zafer Partisi’ni kurmuştu.

Mültecilere yönelik açıklamaları ile kamuoyunun gündeminde geniş yer tutan Ümit Özdağ, Fox TV’de İsmail Küçükkaya ile Fox Çalar Saat programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ yaptığı açıklamada; “Sen, ben için değil Türkiye için Cumhurbaşkanı adayımız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tır. Yaptığımız istişarelerde, görüşmelerde diğer adayların kazanamayacağını biliyoruz. Kamoyunda adı geçen tek ismin Mansur Yavaş olduğunu biliyoruz. Eğer Mansur Yavaş aday gösterilmezse, diğer adayların Atatürk çizgisine bakacağız” dedi.

MANSUR YAVAŞ İDDİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın adı sosyal medyada “Mansur Yavaş aday olacak” iddiasıyla yeniden gündeme gelmişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise, “Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır” açıklamasını yapmıştı.