Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Tarsus’ta kurban satış yerleri denetlendi

TARSUS BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KURBAN SATIŞ YERLERİ VE SEMT PAZARLARINI DENETLEDİ. YAPILAN DENETİMLERDE ESNAFA KURALLARA UYULMASI VE HİJYEN KONUSUNDA DUYARLI OLUNMASI YÖNÜNDE UYARILARDA BULUNULDU.

TARSUS BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerleri ve semt pazarlarını denetledi. Yapılan denetimlerde esnafa kurallara uyulması ve hijyen konusunda duyarlı olunması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini artıran Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, arefe günü kurban satış yerlerinde denetimi sıklaştırarak satıcıları bilgilendirdi. Kurban Bayramına kadar kurban satış alanlarında sabit ekip bulunduracaklarını bildiren Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzurlu bir şekilde alışveriş yapmaları adına gereken tüm tedbirlerin alındığını iletti. Satış yapan yetiştiricilerin uyması gereken kurallar ve satış noktasında olması gereken özellikler konusunda bilgilerin verildiği denetimlerin devam edeceği belirtildi.