Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Sultanbeyli’de hafriyat kamyonuyla çarpışan yunus polislerinde biri şehit düştü

SULTANBEYLİ’DE KAÇAN BİR ARACI KOVALARKEN HAFRİYAT KAMYONUYLA ÇARPIŞAN YUNUS POLİS HÜSEYİN DUMAN ŞEHİT OLDU, 1 POLİS DE YARALANDI. ŞEHİT OLAN POLİSİN 1 AY ÖNCE EVLENDİĞİ ÖĞRENİLDİ.

SULTANBEYLİ’DE KAÇAN BİR ARACI

Sultanbeyli’de kaçan bir aracı kovalarken hafriyat kamyonuyla çarpışan 1 yunus polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Şehit olan polisin 1 ay önce evlendiği öğrenildi.

Olay, saat 16.30 sıralarında Sultanbeyli’de Hasanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, uyarılara rağmen durmayan otomobili takip eden ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Gökmen B. ve Hüseyin Duman’ın üzerinde olduğu motosiklete, kavşaktan yola giriş yapan Vedat G. kontrolündeki hafriyat kamyonu çarptı. Hafriyat kamyonunun çarptığı motosiklet ile iki polis metrelerce savruldu. Kazada yaralanan Hüseyin Duman kaldırıldığı hastanede şehit olurken Gökmen B. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kazada şehit olan polis memuru Hüseyin Duman’ın 24 yaşında olduğu, yaklaşık 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Öte yandan polisten kaçan aracın terk vaziyette bulunduğu ve firari sürücüsünü arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.