Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Sosyal Güvenlik Haftası’nda İmperial Hastanesinden SGK’ya anlamlı ziyaret

ÖZEL İMPERİAL HASTANESİ MÜDÜR YARDIMCISI SAADET GÜLBAY BERABERİNDE ÖZEL İMPERİAL HASTANESİ ANLAŞMALI KURUMLAR VE MEDİKAL MUHASEBE SORUMLUSU İSMAİL HAKKI AYDOĞDU İLE BİRLİKTE SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI NEDENİ İLE TRABZON SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ ERDEM AKBAY’I VE TRABZON SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRÜ CENGİZ NUHOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER.

ÖZEL İMPERİAL HASTANESİ MÜDÜR

Özel İmperial Hastanesi Müdür Yardımcısı Saadet Gülbay beraberinde Özel İmperial Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar ve Medikal Muhasebe sorumlusu İsmail Hakkı Aydoğdu ile birlikte Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Özel İmperial Hastanesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren ve istişarelerde bulunan Saadet Gülbay “Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Özel İmperial Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini sundu.