Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Sivasspor camiasını korkutan istatistik

BU SEZON SÜPER LİG’DE OYNADIĞI 7 MAÇIN HİÇBİRİNİ KAZANAMAYAN DG SİVASSPOR, LİG TARİHİNDE İLK 8 KARŞILAŞMASINI GALİBİYETSİZ GEÇTİĞİ TEK SEZON KÜME DÜŞTÜĞÜ DÖNEMDE ALDI. BU İSTATİSTİK İSE KIRMIZI-BEYAZLI CAMİAYI TEDİRGİN EDİYOR.

BU SEZON SÜPER LİG'DE

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan DG Sivasspor, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü dönemde aldı. Bu istatistik ise kırmızı-beyazlı camiayı tedirgin ediyor.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında yarın Hatayspor’u ağırlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-beyazlı ekibin kazanmaktan başka düşüncesi bulunmuyor.

İstatistik can sıkıyor

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan Sivasspor, söz konusu maçlardan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yiğidolar, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü 2015-2016 sezonunda almıştı. Bu istatistik ise Sivasspor camiasını Hatayspor maçı öncesi tedirgin ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Hatayspor maçını kazanamaması durumunda küme düştüğü sezonki kötü seriyi yakalayacak.