Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şırnak’ta kaçakçılık ve asayiş operasyonu: 56 gözaltı

ŞIRNAK’TA TÜRKİYE’YE KAÇAK YOLLARLA GETİRİLDİĞİ TESPİT EDİLEN ÇOK SAYIDA SİLAH, UYUŞTURUCU VE KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ. 56 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI.

ŞIRNAK'TA TÜRKİYE’YE KAÇAK YOLLARLA

Şırnak’ta Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda silah, uyuşturucu ve kaçak malzeme ele geçirilirken, 56 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlenerek, silah, uyuşturucu maddelere ve gümrük kaçağı malzemelere el konuldu. Şırnak ve Habur Sınır Kapısında yapılan operasyonlarda; 0,17 gram eroin maddesi, 3 adet bong, 16 bin 164 paket sigara, 3 bin 258 adet fişek, bin 648 adet kaçak emtia, 241 adet elektronik sigara, 113 adet şarjör, 108 adet silah parçası, 50 adet puro, 43 adet cep telefonu, 41 kilogram çay ve 30 adet tabanca ele geçirildi.

13 şüpheli kaçakçılık suçlarından, 41 şüpheli asayiş suçlarından, 1 şüpheli terör suçundan ve 1 kişi kayıp şahıs olmak üzere toplam 56 şüphelinin yakalanarak yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

KASTAMONU’NUN BOZKURT İLÇESİNDE SOBADAN ÇIKTIĞI
Sıradaki Haber Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi