Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu’dan taziye ziyareti

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞPĞLU, KURTALAN İLÇESİNDE TAZİYE ZİYARETİNDE VE JANDARMA ASAYİŞ KOMANDO BÖLÜK KOMUTANLIĞINDA YAPIMI SÜREN HİZMET BİNASI İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşpğlu, Kurtalan ilçesinde taziye ziyaretinde ve Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığında yapımı süren hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kurtalan ilçesinde ziyaret ettiği Ayaz ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız. Vatandaşlarımızın her türlü acılarını ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Hepimiz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Bu duygularımla merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailemize de başsağlığı dilerim” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Kurtalan Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret ederek, yapımı süren hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Vali Yardımcısı ve Kurtalan Kaymakam Vekili Muhammed Sait Baytok eşlik etti.