Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Salihli’de sokak hayvanları unutulmadı

SALİHLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ, 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DOLAYISIYLA KURTULUŞ FEVZİ LÜTFÜ KARAOSMANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU VE ÖZEL MİNİK DÜNYAM GÜNDÜZ BAKIMEVİ ANAOKULU MİNİK ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI.

SALİHLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Kurtuluş Fevzi Lütfü Karaosmanoğlu İlköğretim Okulu ve Özel Minik Dünyam Gündüz Bakımevi Anaokulu minik öğrencilerini ağırladı.

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan can dostları ziyaret eden minik öğrencileri, Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı karşıladı. Öğretmenleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren öğrenciler, barınakta tedavi gören can dostlarla yakından ilgilenerek doyasıya sevme fırsatı buldu. Veteriner hekimler ve öğretmenleriyle birlikte barınağı gezen minik öğrenciler, özellikle barınaktaki yavru köpeklere aşırı ilgi gösterdi.

Barınak hakkında minik öğrencilere bilgi veren Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı, Türkiye’nin en modern hayvan barınaklarından biri olan Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının modern ve sağlıklı bir ortamda bakılarak tedavilerinin yapıldığını söyledi.