Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Personeller yangın eğitimi aldı

İZMİT BELEDİYESİ VE İZMİT KENT KONSEYİ PERSONELLERİNE “YANGINDAN KORUNMA TEMEL EĞİTİM SEMİNERLERİ VE SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ VERİLDİ.

İZMİT BELEDİYESİ VE İZMİT

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi personellerine “Yangından Korunma Temel Eğitim Seminerleri ve Saha Uygulamaları” eğitimi verildi.

25 Eylül- 1 Ekim Yangından Korunma Haftası çerçevesinde İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi (İKK) ortaklığında düzenlenen, “Yangından Korunma Temel Eğitim Seminerleri ve Saha Uygulamaları” eğitimi eğitmen, yangın Uzmanı Levent Özdil tarafından verildi. Eğitime katılan personel ve meclis üyelerine katılım belgeleri İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve İzmit Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı birim sorumlusu Ragıp Yel tarafından verildi.

Eğitimde; yangın kimyası, yangın ve evreleri, yangın sınıfları, mutfakta yangın güvenliği, evde yangın güvenliği, yangın kaçış planı, seyyar yangın söndürücüler, yangına ilk müdahale teknikleri, ailenin ev güvenliği eylem planı ve fiili yangın söndürme eğitimi hakkında bilgi verildi. Verilen eğitimin ardından Belsa B Blok arkasında yangın söndürme tatbikatı yapıldı.