Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Pendik’te düğün salonunda taraflar birbirine girdi: 9 yaralı

PENDİK’TE BİR DÜĞÜN SALONUNDA KÜÇÜK ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA AİLELER DE DAHİL OLUNCA ORTALIK KARIŞTI. KIZ VE ERKEK TARAFININ BİRBİRİNE GİRDİĞİ VE UZUN SÜRE SONLANMAYAN KAVGADA 9 KİŞİ YARALANDI. DÜĞÜN SALONUNUN İÇİNDE VE GİRİŞİNDE YAŞANANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

PENDİK’TE BİR DÜĞÜN SALONUNDA

Pendik’te bir düğün salonunda küçük çocuklar arasında çıkan kavgaya aileler de dahil olunca ortalık karıştı. Kız ve erkek tarafının birbirine girdiği ve uzun süre sonlanmayan kavgada 9 kişi yaralandı. Düğün salonunun içinde ve girişinde yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Pendik’te bir düğün salonunda geçtiğimiz günlerde yaşandı. İddiaya göre düğün yapılan salonda bulunan küçük çocukların kavgasına aileleri de dahil olunca ortalık kızıştı. Tarafların birbirlerine saldırmasıyla düğün salonu birbirine girdi. Düğün salonunda başlayan kavga düğün salonunun dışına da taştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada kimisi elinden, kimisi vücudundan, kimisi kafasından aldığı darbelerle toplamda 9 kişi yaralandı. Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek sonlandırdı. Hafif yaralılara olay yerinde sağlık ekiplerince müdahaleleri yapılırken bazı yaralılar da hastaneye kaldırıldı.

Düğün salonu içerisinde ve salonun girişinde yaşanan arbede anları cep telefonu kamerasına yansıdı.