Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

(Özel) Karantina günlerinden normal günlere

YURT GENELİNDE OLDUĞU GİBİ AFYONKARAHİSAR’DA 2021 YILINDA KORONA VİRÜS (COVİT-19) TEHLİKESİNİN DEVAM ETTİĞİ DÖNEMLERDE DEYİM YERİNDEYSE BOMBOŞ KALAN PARK VE BAHÇELER BU YIL AYNI DÖNEMDE VATANDAŞLARLA DOLUP TAŞARKEN, KALABALIK GÖRÜNTÜLER ADETA GEÇMİŞE İNAT BİR TABLO ORTAYA ÇIKARDI.

YURT GENELİNDE OLDUĞU GİBİ

Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da 2021 yılında korona virüs (Covit-19) tehlikesinin devam ettiği dönemlerde deyim yerindeyse bomboş kalan park ve bahçeler bu yıl aynı dönemde vatandaşlarla dolup taşarken, kalabalık görüntüler adeta geçmişe inat bir tablo ortaya çıkardı.

Korona virüs vaka sayılarının ve virüsü bağlı ölümlerin azalmasının ardından yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da hayat normale dönmeye başladı. Maske başta olmak üzere korona tedbirlerinin gevşetilmesi ile kentteki park ve bahçelerin havaların da güzel olması ile adeta dolup taştı. Korona tedbirlerinin sıkı olduğu dönemlerde boş kalan banklar insan kalabalıklığıyla dolarken, boş bank bulamayanlar ise çareyi çimenlere oturmakta buldu.

Hayata normale dönmesinin çok beklediklerini ve bu günleri özlediklerini ifade eden İbrahim Akkuş isimli vatandaş, “2 yıldır bugünleri özlemiştik, özellikle ben kaplıcayı çok özlemiştim. Korona bitti direk kaplıcaya gittim. Çok şükür koronaya da yakalanmadım ve sağlık bir şekilde bugünlere geldik” dedi.

Bir başka koronasız günlerin tadını oturduğu banklarda çıkaran Kazım Seçti ise “Korona virüsten dolayı kızımı ziyarete gelemiyordum. Allah devletimizden razı olsun, bugünlere hamdolsun” diyerek koronadan kurtulmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.