Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

ORTAKÇI CAM’DAN MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI KAPSAMINDA ÇALIŞANLARINA SEMİNER

İnegölün sayılı kuruluşlarından biri

İnegölün sayılı kuruluşlarından biri olan Ortakçı Cam fabrikası 1-31 Ekim ayı Meme Kanseri farkındalık ayı için tesislerindeki tüm kadın çalışanlarına seminer düzenledi.

Ortakçı cam fabrikası ile İnegöl de faaliyette olan İlçe sağlık Müdürlüğü İnsan Sağlığı Merkezi (KETEM) ile ortaklaşa düzenlenen seminerde, fabrikada çalışan tüm kadınlara KETEM doktorlarından Fatma Doğan kadınlarda kanser hastalığında erken teşhisin önemi ve KETEM’in İnegöl de tüm kadınlara ve erkeklere ücretsiz hizmet verdiğini aktardı. Seminere katılan fabrika işçilerine erken teşhisin farkındalığının artması nedeniyle Türk kanser Derneğinin yayın organı olan ‘’Kanseri yenenler kulübü ’’ adındaki kitap da ücretsiz dağıtıldı.

Fabrika çalışanlarından Sena Yalın ise, dünya da ve ülkemiz de meme kanserinin simgesi olarak kabul edilen ‘’Pembe Kurdela’’ ile ilgili bir konuşma yaptı.

Ortakçı Cam Fabrikası yetkilisi Ayşe Ortakçı Kılcıgil ise fabrika çalışanlarımız bizim için çok değerlidir, ve 1-31 Ekim ayı meme kanseri olması sebebiyle çalışanlarımızın kanser konusunda daha fazla birgiye sahip olmaları için bu etkinliği düzenledi ve her işletmeninde bu şekilde çalışanlarına destek olmaları gerektiğini ve KETEM’in İnegöl de ki hizmetlerini önemsediklerini ve takip ettiklerini ve tüm ekibi çalışmalarından dolayı kutladıklarını ifade etti.