Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ordu’da kaçakçılık operasyonları

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE ALTINORDU, FATSA, ÜNYE VE ÇAMAŞ İLÇELERİNDEKİ 8 ADRESTE YAPILAN ARAMALARDA 7 ADET ELEKTRİKLİ SİGARA SARMA MAKİNESİ, 160 BİN 400 ADET BANDROLSÜZ BOŞ MAKARON, 19 BİN ADET İÇİ TÜTÜN DOLDURULMUŞ MAKARON, 2 ADET ELEKTRONİK SİGARA, 116 KİLOGRAM KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK

Ordu’da polis ekipleri tarafından kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde yürütülen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli 4 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Altınordu, Fatsa, Ünye ve Çamaş ilçelerindeki 8 adreste yapılan aramalarda 7 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 160 bin 400 adet bandrolsüz boş makaron, 19 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron, 2 adet elektronik sigara, 116 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Ünye ilçesi girişinde bulunan uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 15 adet mermi ele geçirildi.

Çalışmalarda yakalanan toplamda 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.