Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler hem değerlerini sahiplendi hem de çevre bilinci kazandı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu’nda, “Çevreme Duyarlıyım,

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu’nda, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Öğrenciler, hem eğlendi hem de manevi ve çevresel farkındalık kazandı.

Etkinlikler çerçevesinde öğrenciler okul bahçesinde geleneksel oyunlar oynadı, birlikte yemek yedi ve cami ziyareti yaparak değerlerini yerinde tanıma fırsatı buldu.

Okul Müdürü Veysel Çetin, etkinliklerin amacına dikkat çekerek şunları söyledi: “Okulumuzda yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle geleneksel oyunlar oynayıp yemek yedik. Ardından cami ziyareti gerçekleştirdik. Bu etkinliklerle hem kültürel ve manevi değerlerimizi yaşattık hem de çevreye duyarlı bireyler yetiştirme yolunda önemli bir adım attık.”

Etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon nabzını tutan TEKNOFEST’e bu yıl Hitit
Sıradaki Haber Hititli gençler TEKNOFEST’e kilitlendi: 24 takım final için gün sayıyor