Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Öğrenciler “Çevremiz Geleceğimiz” dediler

ÇAYCUMA NURAN VE CELAL GÜLŞEN MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE TPAO-OTC AÇIK DENİZ ALT YÜKLENİCİSİ SUBSEA7 FİRMASININ SPONSORLUĞUNDA VE İŞBİRLİĞİNDE, FİLYOS BELEDİYESİNİN DESTEKLERİYLE, FİLYOS SAHİLİNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI.

ÇAYCUMA NURAN VE CELAL

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Nuran ve Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Tpao-OTC açık deniz alt yüklenicisi Subsea7 firmasının sponsorluğunda ve işbirliğinde, Filyos Belediyesinin destekleriyle, Filyos sahilinde çevre temizliği yapıldı.

“Çevremiz Geleceğimiz” sloganıyla yapılan etkinlikte, öğrencilerin ve katılımcıların özverili çabalarıyla, Filyos sahilindeki çöpler toplandı ve doğaya geri dönüşümü mümkün olan atıklar ayrıştırıldı.

Etkinliğe Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri, Subsea7 personel ve mühendisleri katıldı. Etkinlik sonunda subsea7 yetkilileri; katılımcılara sertifika ve öğrencilere de hediyeler verildi.

Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Yaşar etkinliğe katılan gönüllü öğretmen ve öğrencilerle; Subsea7 yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Okul Müdürü Yaşar; “Amacımız gençlerimize, doğaya ve çevreye sahip çıkma bilinci kazandırmak, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmaktır. İler ki zamanlarda bu gibi etkinler yapmayı planlıyoruz” dedi.