Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Öfkeli koca dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

DENİZLİ’NİN ACIPAYAM İLÇESİNDE BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU KARISI İLE EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI KİŞİYİ ÖLDÜREN VE BU KİŞİNİN ANNESİNİ İSE AĞIR YARALAYAN KOCA KAYIPLARA KARIŞTI.

DENİZLİ’NİN ACIPAYAM İLÇESİNDE BOŞANMA

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısı ile evlilik hazırlığı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan koca kayıplara karıştı.

Olay, akşam saatlerinde Acıpayam ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan Erdal Y. ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Emine Y., Denizli’ye gelerek evlilik planı yaptığı iddia edilen Mehmet Aksoy ve annesi Gülperi Aksoy ile birlikte yaşamaya başladı. Evi terk eden karısının izini bulan Erdal Y., evlilik hazırlıkları yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yaşanan tartışmanın ardından silahına sarılan şüpheli, eşi Emine Y. ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açılan ateş sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise ağır yaralandı.

Silah seslerini duyarak eve gelen komşuları iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Ağır yaralanan yaşlı kadın, yapılan ilk tedavisinin ardından hastaneye sevk edildi. Olayın ardından kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.