Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Nevşehir’deki kazada şehit olan uzman onbaşı memleketi Isparta’da toprağa verildi

NEVŞEHİR’DE GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONUCU ŞEHİT OLAN JANDARMA UZMAN ONBAŞI OĞUZHAN KABAYEL MEMLEKETİ ISPARTA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

NEVŞEHİR'DE GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI

Nevşehir’de geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel, memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.

Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel, görevli olduğu Nevşehir JAKEM Komutanlığı nizamiyesi önünde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmış ve sevk edildiği Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde düzenlenen törenin ardından cenazesi memleketi Isparta’ya getirilen şehit Kabayel için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda ikindi namazını müteakip tören düzenlendi. Törene Isparta Valisi Aydın Baruş, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Dağ Komando Okul Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kahraman, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, ITSO Başkanı Metin Çelik, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehidin babası Yaşar, annesi Şule, erkek kardeşi Kaan Kabayel, aile yakınları ve binlerce vatandaş katıldı. Şehidin anne ve babası taziye dileklerini kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin yakınları ve babası al bayrağa sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Oğuzhan Kabayel’in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarda bir süre taşındıktan sonra Isparta Şehitliği’ne defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.