Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Mudanya’nın yardımları yola çıktı

DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLAN MUDANYALILARIN GIDA, HİJYEN, BARINMA VE KORUNMA MALZEMELERİNİ İÇEREN YARDIMLARI YOLA ÇIKTI. MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ, MUDANYA’DAN UZATILAN KARDEŞLİK ELİNE KATKI VEREN TÜM MUDANYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ.

DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLAN

Depremzedeler için seferber olan Mudanyalıların gıda, hijyen, barınma ve korunma malzemelerini içeren yardımları yola çıktı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’dan uzatılan kardeşlik eline katkı veren tüm Mudanyalılara teşekkür etti.

Mudanyalılar Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki 10 ili etkileyen depremlerin ardından seferber oldu. Mudanya Belediyesi’nin depremzedelere destek olmak için başlattığı kampanyaya yoğun ilgi gösteren Mudanyalıların gıda, hijyen, barınma ve korunma malzemelerini içeren yardımları yola çıktı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’dan uzatılan kardeşlik eline katkı veren tüm Mudanyalılara teşekkür etti. Duyarlı Mudanyalılar tüm imkanlarını seferber ederken, gelen yardımları özenle kolileyen ekipler, afet bölgesine su, gıda, kışlık giyecek, ısınma ve hijyen malzemelerinden oluşan 2 tır gönderdi.

Belediye personeli 27 gönüllü, ekiplere desteğe gidiyor

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birimi MAK ile birlikte belediye personeli 28 gönüllü 7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin vurduğu Elbistan’da arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, belediye personeli olan yeni bir gönüllü arama kurtarma ekibinin de akşam saatlerinde yola çıkacağını ifade eden Başkan Türkyılmaz, “Yardımlar gelmeye devam ediyor. Planlamamız dahilinde 2 tır daha deprem bölgesine ulaştıracağız. Dayanışmanın, paylaşmanın aşamayacağı zorluk yok. Bu zor günleri kenetlenerek hep birlikte aşacağız. Yüreğimiz ve desteğimiz bölgedeki kardeşlerimizledir” ifadelerini kullandı.