Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Misi Yazıevi İspanyol yazarı ağırlıyor

İSPANYOL ŞAİR VE YAZAR JAİME B. ROSA, BU YIL YAYINLAMAYI PLANLADIĞI “GÖLGELERİN DEĞİŞİMİ” ADLI ROMAN TARZI KİTABININ ÇALIŞMALARINI, MİSİ YAZIEVİ’NDE SÜRDÜRÜYOR. MİSİ’NİN KENDİSİNE İLHAM VERDİĞİNİ BELİRTEN JAİME B. ROSA, BURADA OLMAKTAN DOLAYI BÜYÜK MUTLULUK DUYDUĞUNU SÖYLEDİ.

İSPANYOL ŞAİR VE YAZAR

İspanyol şair ve yazar Jaime B. Rosa, bu yıl yayınlamayı planladığı “Gölgelerin Değişimi” adlı roman tarzı kitabının çalışmalarını, Misi Yazıevi’nde sürdürüyor. Misi’nin kendisine ilham verdiğini belirten Jaime B. Rosa, burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Nilüfer Belediyesi’nin yazı evleri, Türkiye’nin önemli yazar, şair ve araştırmacılarının yanı sıra yabancı yazar ve şairlerin de gözdesi haline geldi. Birçok eseri Fransızca, İngilizce ve Rusça’ya çevrilen İspanyol şair ve yazar Jaime B. Rosa da, çalışmalarını Misi Yazıevi’nde sürdürüyor. Bu yıl yayınlanmasını planladığı roman tarzı “Gölgelerin Değişimi” adlı kitabının çalışmalarını Misi Yazıevi’nde sürdüren Jaime B. Rosa, tarihi ve doğal güzelliklerin içinde çalışmanın kendisine ilham verdiğini söyledi. Daha önce yazıevi gibi bir yerde kalmadığını belirten Jaime B. Rosa, Bursa’ya ilk kez geldiğini ve yerel halkın misafirperverliğinden de oldukça etkilendiğini söyledi. Jaime B. Rosa, “Bugüne kadar dünyanın birçok ülkesinde kongrelere katıldım. Ancak böyle bir ortamda ilk kez kalıyorum ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Misi, bana büyük bir ilham verdi ve son kitabım için buradaki deneyimlerimden faydalanıyorum. Ülkeme döndüğümde arkadaşlarıma bu projeden bahsedeceğim ve herkese tavsiye edeceğim” diye konuştu. Jaime B. Rosa, edebiyata verdiği önem için Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.