Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Marmaris Belediyesi ve AHBAP işbirliğiyle evlerine kavuştular

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE 2021 YAZ AYINDA YAŞANAN BÜYÜK YANGIN FELAKETİNDE EVLERİ TAMAMEN YANAN ÜÇ AİLENİN KONUTLARI MARMARİS BELEDİYESİ VE AHBAP PLATFORMU TARAFINDAN ÜCRETSİZ OLARAK YENİDEN YAPILDI. MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKTAY VE AHBAP PLATFORMU BAŞKANI ÜNLÜ SANATÇI HALUK LEVENT DE AİLELERİ ZİYARET EDEREK EVLERİN TEMSİLİ ANAHTARLARINI TESLİM ETTİ.

MUĞLA'NIN MARMARİS İLÇESİNDE 2021

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2021 yaz ayında yaşanan büyük yangın felaketinde evleri tamamen yanan üç ailenin konutları Marmaris Belediyesi ve Ahbap Platformu tarafından ücretsiz olarak yeniden yapıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Ahbap Platformu Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent de aileleri ziyaret ederek evlerin temsili anahtarlarını teslim etti.

Marmaris’te 29 Temmuz – 5 Ağustos 2021 tarihleri arasında 8 gün süren büyük orman yangını özellikle Osmaniye, Bayır, İçmeler ve Turunç Dereözü’nde binalara da sıçramıştı. Yangının söndürülmesinin ardından harekete geçen Marmaris Belediyesi, bölgede oluşan zararların karşılanması ve afetten etkilenenlere destek noktasında işbirliği için Ahbap Platformu ile bir protokol imzalamıştı.

Bu işbirliği çerçevesinde Osmaniye Mahallesi’nden Hüseyin Gökmen, Hasan Hüseyin Aydın ve Turunç Dereözü’nden Mustafa Demir’in konutların yapımı tamamlanarak ücretsiz olarak teslim edildi. 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan 65, 75 ve 100 metrekare genişliğindeki konutlara taşınan aileleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Ahbap Platformu Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent ziyaret ederek temsili olarak hazırlanan anahtarları ve ev hediyelerini takdim etti.

Haluk Levent ve Ahbap ekibi ile işbirliği içinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mehmet Oktay, “Gerek yaşadığımız yangın felaketinde gerekse sonrasında her zaman desteğini yanımızda hissettik. Deprem felaketinde olduğu gibi ülkemizin yaşadığı her zorlukta halkın derdine derman olmaya çalışan değerli dostum Haluk Levent’e ve Ahbap ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Haluk Levent de her zaman işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını söyledi.