Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Manisa’da faciaya ramak kaldı: Otobüs ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE 2 OTOMOBİL VE 1 OTOBÜSÜN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI. KAZA YERİ ADETA SAVAŞ ALANINA DÖNERKEN, KAZA SEBEBİYLE İZMİR-ANKARA D300 KARAYOLUNDA TRAFİK BİR SÜRE KAPALI KALDI. KAZAYA KARIŞAN BİR OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ VE YOLCULARI, KAZANIN HEMEN ARDINDAN KOŞARAK KAÇTI.

MANİSA'NIN KULA İLÇESİNDE 2

Manisa’nın Kula ilçesinde 2 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza yeri adeta savaş alanına dönerken, kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunda trafik bir süre kapalı kaldı. Kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü ve yolcuları, kazanın hemen ardından koşarak kaçtı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan Uğur Bölükbaşı idaresindeki 31 ASZ 04 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 64 KP 887 plakalı otomobile çarptı. Kazanın hemen ardından aynı yönde ilerleyen Mehmet Ekrem Bilede idaresindeki 20 AGU 078 plakalı otobüs de, Uğur Bölükbaşı idaresindeki 31 ASZ 04 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil içerisinde sıkışan Semih Akbay ve eşi Yıldız Akbay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Akbay çiftini sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Öte yandan 31 ASZ 04 plakalı otomobil sürücüsü Uğur Bölükbaşı ve otobüste yolcu olarak bulunan 1 kişi daha yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Salihli’deki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan sonra koşarak kaçtılar

Öte yandan kazaya karışan 64 KP 887 plakalı otomobil sürücüsünün, otomobildeki 2 kişi ile birlikte araçtan çıkıp koşarak kaçtıkları öğrenildi. Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinde trafik bir süre kapalı kaldı. Kazaya karışan otobüs ve otomobillerin yoldan kaldırılması ile trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.