Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Kursiyerler hayran kaldı

DÜZCE BELEDİYESİ KENT KONSEYİ, HALK EĞİTİM MERKEZİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPARAK BELEDİYE TARAFINDAN TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN PROJELER İÇİN GEZİ DÜZENLEDİ.

DÜZCE BELEDİYESİ KENT KONSEYİ,

Düzce Belediyesi Kent Konseyi, Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak belediye tarafından tamamlanan ve devam eden projeler için gezi düzenledi.

Kent Konseyinin girişimi ile planlanan proje gezilerinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Konuralp Antik Kenti’nden başlayarak merkez çevresinde tamamlanan ve devam eden projeleri ziyaret ederek detaylı bilgi aldı. Gezilerin sonunda Başkan Özlü’nün misafiri olarak Mutfak Sanatları Merkezi’ne giden kursiyerler gezilerin organizasyonunda emeği olanlara teşekkür etti.

Projeler görülmeye değer

İlde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını söyleyen kursiyerler, kente kazandırılan eserler için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ederek, “Düzce’miz her şeyin en güzeline layık, belediye başkanımız da bunu biliyor. Şehrin her yerine yapılan yatırımlar bizi çok mutlu etti. Herkes bu çalışmaları mutlaka görmeli” dedi.