Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı zirveye oynuyor

SÜPER AMATÖR LİGDE MÜCADELE EDEN KIRKGÖZ DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ FUTBOL A TAKIMI ÇAKALLIKLI SPOR’U 3-1 YENEREK ZİRVEYE BİR ADAM DAHA YAKLAŞTI

SÜPER AMATÖR LİGDE MÜCADELE

Süper Amatör Ligde mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı Çakallıklı Spor’u 3-1 yenerek zirveye bir adam daha yaklaştı.

Lig birincisini kendi evinde 3 golle geçerek aradaki puan farkını 1 puana indiren Döşemealtı takımı önümüzdeki hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü Zeytinköy Spor sahalarında Minik Kramponlar Futbol takımı ile karşılaşacak olan kırmızı-siyah-beyazlı takımda hedef mutlak galibiyet ve 3 puan olarak belirlendi. Döşemealtı takımı geçtiğimiz hafta sonu Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumu’nda kendi taraftarının önünde lig lideri Çakallıklı Spor’u konuk etti. Rakibini 3-1 yenen kırmızı-siyah beyazlı takım bu galibiyetle puanını 14’e yükselterek, liderle arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor.