Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Kilis’te 23 Nisan coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yılı dolayısıyla Kilis’te coşkuyla kutlandı. Törene protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kilis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ın çelenk sunumuyla başladı.

Kilis İl Spor Müdürlüğü Stadyumu’nda gerçekleştirilen programa, Kilis Valisi Tahir Şahin, Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay ve protokol üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine dair şiirler okundu. Okulların hazırladığı çeşitli gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 21-22 Mayıs tarihinde düzenlenecek kan
Sıradaki Haber Başkan Tahmazoğlu’ndan kan bağışına davet