Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Kent Orkestrasından üniversite öğrencilerine konser

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI, MERSİN ÜNİVERSİTESİNİN 30’UNCU YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEYE KONUK OLDU. ÜNİVERSİTENİN AMFİ TİYATROSUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KONSERLE HEM AKADEMİK PERSONEL HEM DE ÖĞRENCİLER UNUTULMAZ BİR KONSER KEYFİ YAŞADI.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Mersin Üniversitesinin 30’uncu yılı kutlamaları çerçevesinde üniversiteye konuk oldu. Üniversitenin Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirilen konserle hem akademik personel hem de öğrenciler unutulmaz bir konser keyfi yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Kent Orkestrası, kentteki Bahar Konserleriyle vatandaşlara müzik ziyafeti veriyor. Mersin Üniversitesinin 30’uncu yılı kutlamaları çerçevesinde davet edilen Kent Orkestrası, üniversite içinde yer alan Amfi Tiyatroda öğrencilerle buluştu. Akademik personelin ve çok sayıda öğrencinin katıldığı konserde, dizi ve film müziklerine de yer verildi. Üniversite öğrencileri, konserde keyifli anlar yaşadı.