Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Jandarmanın trafik dedektifi eğitimleri sürüyor

ÇORUM İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA BAĞLI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN, JANDARMA SORUMLULUK ALANINDAKİ İLK, ORTA VE LİSE DÜZEYİNDEKİ OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK OLARAK YÜRÜTÜLEN “TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ” KAPSAMINDA EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR.

ÇORUM İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA

Çorum İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından jandarma sorumluluk alanındaki ilk, orta ve liselerde öğrenim gören öğrencilere yönelik yürütülen “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında eğitim seminerleri devam ediyor.

Jandarma trafik timleri tarafından İskilip ilçesine bağlı Kuzköy İlk ve Ortaokulunda eğitim gören 170 öğrenciye trafik dedektifi eğitimi verilerek, kimlik kartları dağıtıldı. Trafik kazalarını en aza indirmenin yolunun eğitimden geçtiğine dikkat çeken trafik timleri, öğrencilere verilen eğitimlerde trafikte emniyet kemerinin önemini, trafik ve hız kuralları üzerinde duruyor. Yapılan araştırmaların emniyet kemeri takmanın ölümleri azalttığını dile getiren trafik timleri, emniyet kemerinin önemini öğrencilere hem görsel hem de uygulamalı olarak gösteriyor. Jandarma trafik timleri, eğitimler sonunda öğrencilere ’Trafik Andı’ yaptırılarak, “Trafik Dedektifi” kimlik kartı ve eğitici broşürler dağıtıyor.