Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İznik’te çalılıkların arasında sızan alkollü genç görenleri korkuttu

BURSA’NIN İZNİK İLÇESİNDE AYASOFYA BAHÇESİNDE ÇALILIKLARIN İÇİNDE HAREKETSİZ YATAN KİŞİ GÖRENLERİ KORKUTTU. GENCİN ALKOLLÜ OLDUĞU VE ÇALILIKLARIN İÇİNDE SIZDIĞI ORTAYA ÇIKTI.

BURSA’NIN İZNİK İLÇESİNDE AYASOFYA

Bursa’nın İznik ilçesinde Ayasofya bahçesinde çalılıkların içinde hareketsiz yatan kişi görenleri korkuttu. Gencin alkollü olduğu ve çalılıkların içinde sızdığı ortaya çıktı.

Olay, İznik’in Ayasofya bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalılıkların içinde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun süre hareketsiz yatan adan adamın alkollü olduğu anlaşıldı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen genç, polis ve sağlık ekiplerini görünce şaşırdı. Ekipler vatandaşı alarak ikametgahına bıraktı.