Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İzmir’de sahte etil alkol baskını: 10 bin litreyi aşkın ele geçirildi

İZMİR POLİSİ, MERDİVEN ALTI OLARAK TABİR EDİLEN YERLERDE SAHTE ETİL ALKOL ÜRETİMİ YAPARAK DEPOLAYAN KAÇAKÇILARA YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ BASKINLARDA, SAHTE İÇKİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN MALZEMELER İLE 10 BİN 802 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ.

İZMİR POLİSİ, MERDİVEN ALTI

İzmir polisinin, merdiven altı olarak tabir edilen yerlerde sahte etil alkol üretimi yaparak depolayan kaçakçılara yönelik düzenlediği baskınlarda, sahte içki üretiminde kullanılan malzemeler ile 10 bin 802 litre etil alkol ele geçirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube ekipleri, sahte etil alkol üreten içki kaçakçılarına göz açtırmıyor. Bu çerçevede ekipler, merdiven altı olarak tabir edilen yerlerde sağlıksız bir şekilde üretilen sahte etil alkollerin piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Ekipler; Bayraklı, Buca, Bornova, Karabağlar, Konak, Çiğli, Karşıya ve Torbalı ilçelerinde belirlenen 6 ikamet, 3 iş yeri, 12 araç ve 7 depoda aramalar yaptı.

Baskınlarda; 10 bin 802 litre sahte etil alkol, bin 135 içki aroması, 99 şişe sahte içki, 70 litre açık sahte içki, 8 bin 972 adet etil alkol etiketi, 2 bin 90 kapak, 5 alkolmetre, 1 termometre, bin litrelik tank ve arıtma kazanı, iki soğutma motoru ile 5’er litrelik bin 600 boş bidon ele geçirildi.

Operasyon dahilinde 22 şüpheli hakkında işlem başlatıldığı belirtildi.