Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Başkent esnafıyla bir araya geldi

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, ÇANKAYA VE ALTINDAĞ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ. ESNAFIN TALEP VE İSTEKLERİNİ DİNLEYEN AKŞENER, SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN YOĞUN OLARAK ÇALIŞTIKLARINI BELİRTTİ.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya ve Altındağ esnafıyla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya ve Altındağ esnafıyla bir araya geldi. Esnaflarla buluşan Akşener, İYİ Parti olarak yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki süreçte planladıkları projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Esnafın talep ve isteklerini dinleyen Akşener, sorunlara çözüm üretmek için yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

“İnançlarınız üzerinden sizi bölmeye çalışanlara dur diyeceksiniz”

Çankaya ilçesindeki esnaf ziyaret öncesi vatandaşlara seslenen Akşener, “Siz milletseniz, siz asılsınız, siz bizi seçenseniz. Yani asli unsursunuz. Dolayısıyla biz siyasileri, dertleriniz üzerinden çözüm üreterek yarıştırmalısınız. Ne zaman size kimlik siyaseti yapıyorlarsa, ne zaman inançlarınız üzerinden sizi bölmeye çalışıyorlarsa, ne zaman sizi kardeşinize, dostunuza, komşunuza düşman hale getiriyorlarsa ona dur diyeceksiniz” diye konuştu.

“En düşük emekli maaşı asgari ücret düzeyinde olmalıdır”

En düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini söyleyen Akşener, “Grup konuşmalarımızda anlatmaya başladık. ‘En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır’ dedik. Nihayetinde 2500 liraya çıkardılar. Yeter mi yetmez. Şimdi tekrar artırdılar. Yeter mi, yetmez” diye konuştu.