Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İstanbul’da bayramda vapur sırası yoğunluğu

ANADOLU YAKASI’NA GEÇMEK VE BOĞAZ TURUNA ÇIKMAK İSTEYEN ÇOK SAYIDA YERLİ VE YABANCI TURİST EMİNÖNÜ’NDE YOĞUNLUK OLUŞTURDU.

ANADOLU YAKASI'NA GEÇMEK VE

Kurban Bayramı’nın son gününde vatandaşlar sahillere akın etti. Anadolu Yakası’na geçmek ve Boğaz turuna çıkmak isteyen çok sayıda yerli ve yabancı turist Eminönü’nde yoğunluk oluşturdu.

9 günlük bayram tatilinde yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Vatandaşlar bayramın son gününde Anadolu Yakası’na geçmek ve Boğaz turuna çıkmak isteyince yoğunluk iki katına çıktı. Vapurların üst kısımlarının bile dolduğu görüldü. Eminönü’nde vapur sırasına girenler havadan dron ile görüntülendi. Öte yandan Eminönü’ndeki balıkçılarda da bayram bereketi yaşandı. Balık ekmek yemek isteyenlerin oluşturduğu yoğunluk da kameraya yansıdı.

Hataylı olduğunu söyleyen Turgut Şahatoğlu, “Adalara gideceğiz inşallah bu sıra biterse. Daha önce de geldim. Ailece geziyoruz” dedi.

Yasin Demir isimli vatandaş, “Boğaz turuna çıkalım, Adalara gidelim dedik. Bu kadar yoğun olacağını tahmin etmiyordum” diye konuştu. Bülent Köse isimli başka bir vatandaş ise, “Ara sırada geliyordum. Bu kadar kalabalık görmedim” dedi.