Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İnegölspor’da yeni Başkan Osman Sevim

İbrahim Gürbaş// İnegölspor’un Sani

İbrahim Gürbaş// İnegölspor’un Sani Konukoğlu Konferans Salonunda tek liste ile gerçekleştirilen olağanüstü kongresi sonucu Kulüp Başkanlığına Osman Sevim seçildi.

Görevi devreden Kani Ademoğlu, Genel Kurul da yapmış olduğu konuşmasında, “Öncelikle kongremize hepiniz hoş geldiniz. Biz yola çıkarken çocukluğumuzdan beri gönül verdiğimiz aşık olduğumuz İnegölspor’umuza hizmet için çıktık. Son sezonu özetleyecek olursak istikrarı bozmamak adına Şaban hocayla devam kararı aldık. Sezona tabi play-of hedefiyle başladık. Maalesef futbolda yüz yılda bir yaşanacak talihsizlikleri 3-4 ayda yaşadık. Sakatlıklar, şike iddiaları.. İddia diyorum çünkü mahkeme devam ediyor tabi bize bir itiraf olduğu için biz eminiz. Devre arasına düşme hattında girdik. İnegölspor’un ismi var, kimliği var. Bu kimliği ve ismi yaşatmamız lazımdı. Kafkasspor Başkanı Celal Ter sağolsun bir gün beni aradı altın forma konusuyla ilgili istaşereler gerçekleştirdik ve bir kampanya oluşturduk. Kampanyamıza da tüm şehir destek oldu ve transfer bütçesi oluşturduk. Tecrübelerimize dayanarak 13-14 tane transfer yaptık. Doğru isimleri de aldığımıza inanıyoruz. İkinci devre 32 plan toplayarak ligi istemediğimiz sırada, 11. Sırada bitirdik. İkinci devrenin başında da hocamız kalp krizi geçirdi. Dedik ya futbolda yaşanabilecek talihsizliklerin hepsini yaşadı. İnegölspor’u yönetebilmek için şartlar gerçekten her geçen gün ağırlaşıyor. Bundan dolayı da bizler yeni başkan olacak Osman Sevim kardeşimize ve yönetimine destek olmalıyız. Önceki sezon 5 milyonla bitirmiştik. Bu sezon 18-19 milyonu buldu. Geçirdiğimiz 3 sene boyunca bizlere destek olan belediye başkanımız Alper Taban’a, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, İTSO Başkanımız Yavuz Uğurdağ’a, Mobiliyum Başkanımız Talha Timur Han’a, Yenice OSB Başkanımız Nedim İncebay’a, MÜSİAD eski başkanımız Mehmet Döngel’e, sivil toplum kuruşlarına, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, eski başkan ve yöneticilerimize ve şanlı taraftarımıza teşekkür ederim. Yol yürüdüğüm yönetici arkadaşlarım ayriyeten çok teşekkür ederim haklarını helal etsinler benim hakkım da helaldir. Ne mutlu İnegölsporluyum diyene” ifadelerini kullandı.

Görevi devralan İnegölsporun yeni Başkanı Osman Sevim ise şöyle konuştu; “Hepiniz kongremize hoş geldiniz. Bizden önce konuşan kişileri dinleyince beni şöyle bir düşünce sardı. Acaba insanlarda bir korku mu var? Değerli büyüklerim asla sizde böyle bir korku olmasın. Biz bu yola İnegölpor’u hak ettiği yere çıkartmak için çıktık. Bütün büyüklerim İnegölpor’un temel sorunlarından bahsettiler. Bizde böyle bir kaygı var arkadaşlar. Biz birlik beraberlik olmadığımız müddetçe buradan çıkma şansımız yok. Biz yola çıkmadan camiayı birleştirmek adına çok sayıda istişareler yaptık. Bugün biz varız yarın başka biri olacak. Ben yanımda olan yöneticilerime benimle birlikte yol yürüdüğü için çok teşekkür ederim. İnegölspor İnegöl’ün çok büyük bir markasıdır. Asla ve asla karamsarlığa kapılmadan bu mücadeleyi vereceğiz. Biz yönetim olarak asla korkmuyoruz. Altyapımız dolu. Hep birlikte başaracağız. İstişarelerle yönetmeye devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Osman Sevim Başkanlığında oluşturulan 24 kişilik yönetim kurulu listesi şu şekilde;

Ömer Baydar, Hüseyin Tuna, Serkan Deyirmenci, Taner Güven, Sebahattin Ablak, Mehmet Çalık, Saim Metinbaş, Osman Taşdemir, Özkan Şimşek, Fatih Yavuz, Levent Çalışkan, Hasan Yetim, İsmail Çevik, Turhan Albamya, Serkan Eskikalfa, Okan Göktaş, Nico Held, Hasan Esen, Melih Uçaravcı, Ertürk Uğurlu, Önder Erdem, Gürkan Ordu, Samet Dumlu, Barış Tanrıkulu.