Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığını ziyaret etti

İKGD yönetimi olarak Uludağ

İKGD yönetimi olarak Uludağ Üniversitesi   İşletme Fakültesine yapılan  ziyarette   Dekan Prof.Dr.Fehmi Ali Ildır,   Fakülte  ile ilgili bilgiler verirken   fakülteye  yeni bölümlerin açılması İçin, yeni alanlara ihtiyaç olduğunu  belirtti. 

Ayrıca en büyük  sıkıntının İnegöl de Devletin bir erkek öğrenci yurdunun olmadığını belirten Dekan Ildır, mevcut tek yurdun kız öğrencilere tahsis edildiğini, erkek öğrencilerin kalabileceği bir devlet yurdunun olmadığından öğrenciler dışarıda ki özel yurtları kullandıklarını  ve bir an önce de bir erkek yurdunun İnegöle kazandırılması  gerektiğini belirtti.

 İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği olarak bizlerde her zaman İşletme  Fakültesinin yanında olduğumuzu  ve en büyük ihtiyaclardan biri olan erkek öğrencilerimizin kalacağı  erkek öğrenci  yurdunun İnegöle kazandırılması  için  tüm  gayretlerimizi kullanacagiz diyen İKGD Başkanı Ramiz Yiğit, Dekan Prof.Dr.Fehmi Ali Ildır ve dekan yardımcısı Doç. Dr. Zerrin Fırat’a bizi ağırladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz ” dedi.