Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

İNEGÖL KENT GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ, İNEGÖL DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

İnegöl kent Gönüllüleri derneği

İnegöl kent Gönüllüleri derneği olarak Dünya Çevre Haftası kapsamınsa İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek,  Başhekim sayın Hayrettin Göçmen’e ve hastane çalışanlarına  başarılar dileklerinde bulunduk.

Uzun süren Pandemi sonrasında İnegöl Devlet Hastanesinin tüm sağlık personelini, Pandemi dönemi süresince yaptıkları  başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ramiz Yiğit,  sağlık ta İnegölde yapılacak her türlü  çalışmaya İnegöl kent Gönüllüleri olarak destek olmak istediklerini ve İnegölün en büyük ihtiyaçlarından  olan  Onkoloji Hastanesi, Çocuk Hastanesi ve en önemlisi bir Tıp Fakültesinin inegölde olmasını arzuladıklarını belirttiler.

İKGD  Başkanı Ramiz Yiğit; İnegöl de kanserli hasta sayısının fazla oranda olması ve bu hastaların  tedavileri için Bursaya  onkoloji hastanesine gitmekte zorlandıklarını bu nedenle İnegöl de kurulabilecek bir  onkoloji hastanesinin aciliyetine önem belirtilirken  yolculuk ve ikamet konaklama konusunda zorlanan hastalarımıza ya İnegöl de geçici bir klinik kurulması yada bu hastaların ulaşımını kolaylaştıracak çözüm arayışı içerisine gireceklerini ifade etti.

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’de; İnegöl kent Gönüllüleri derneğinin hastanelerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirtirken, hastanenin çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Sadece geçtiğimiz ay içerisinde yaklaşık 77 bin hastaya hizmet verildiğini  normalleşmeye geçilmesiyle tam teşekküllü faaliyetlerin devam ettiğini belirtti. Zaman zaman yaşadığımız hekim  eksikliği ve sıkıntılarımıza karşılık doktor taleplerimize bakanlığımız  yeni kadrolar konusunda destek vermektedir. Bursa da şehir hastanesinden sonra hizmet veren ikinci büyük bölge hastanesi konumundayız. Bölgemize yakın olması nedeniyle Yenişehir ilçesine dahi hizmet  ve destekı vermekteyiz. Yaptığımız  çalışmalarımız,   kalitemiz ve personel  başarılarımızla  İnegöl Devlet Hastanemiz  başarı ödülleri almaktadır. Arzumuz sizlerinde ifade ettiği gibi artan nüfus ve ihtiyaç nedeniyle İnegölümü ze bir Tıp Fakültesi ve onkoloji Hastanesinin kazandırılması,  bu konuda da gerekli yerlere  müracaatlarımızı ve taleplerimizi yaptık. İnegölümüzün de desteği ile  Tıp Fakültemizi ve Onkoloji Hastanemizi İnegöle  kazandırmış oluruz’’ dedi.

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği olarak İnegöl devlet hastanesi ziyaretinde  Başkanımız Ramiz Yiğit, Başkan yardımcıları Müfide Karaduman, Cihat Şengün, Ayşe Ortakçı Kılcıgil ile Yönetim Kurulu Üyeleri İlknur Akıncı, Özlem çelik, Şükrü Kelebek, Sinan Unuak ile İnsan Sağlığı Ve Çevre Komisyonu Başkanı  Şerafettin Bayraktar ile komisyon üyesi Selma Semerci ve Onko-Day gönüllüsü Ayşenur Akın da yer aldılar.

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen daha sonra İKGD heyetine, hastane içerisinde kurulan ve Türkiye’nin en büyük ikinci hastane müzesi olan ‘’İnegöl Devlet Hastanesi Müzesini’’ gezdirdi