Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

İnegöl Belediyesi ile İşbirliği Yapan Derneğin Binasında Kaçak Yapı

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Belediyesi ile işbirliği yapan Dayern Gençlik Derneği’nin

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Belediyesi ile işbirliği yapan Dayern Gençlik Derneği’nin bulunduğu binada kaçak yapılaşma tespit edildi. Mahalle sakinlerinin ihbar hattımıza ulaşması sonucunda yaptığımız incelemelerde, iki katlı olan binanın üzerine üçüncü bir kat inşa edildiği ortaya çıktı.

İhbarı değerlendiren ekiplerimiz, derneğin faaliyet gösterdiği Cuma mahallesinde bulunan binada yapılan bu kaçak katın yasalara aykırı olduğunu, 2 katlı olarak inşa edilen binaya izinsiz bir şekilde 3. kat eklenmiş olduğu tespit edildi.

Mahalle sakinleri ise duruma tepki göstererek, kentteki yapılaşmanın düzenli ve yasalara uygun bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, kaçak yapılaşmaya karşı belediyenin alacağı önlemleri desteklediklerini ifade etti.

Eski Hali

PARA CEZASI VE YIKIM KARARI

30.07.2024 tarihinde gerçekleşen İnegöl Belediyesi encümen toplantısından çıkan sonuca göre dernek binasının 3. katının kaçak olduğu tespit edilmiş olup, kaçak katla alakalı para cezası verildiği ve 1 ay içerisinde yıkım kararının alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde durdurulan araçta jandarmanın yaptığı aramada 13 kaçak
Sıradaki Haber Tekirdağ’da 13 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı
Reklamı Geç