Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Hakkari’de “OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’ yapıldı

HAKKARİ’DE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (OSB) MÜTEŞEBBİS HEYETİ’NİN TOPLANTISI VALİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

HAKKARİ'DE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Hakkari’de ‘Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı’ Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Vali Akbıyık, altyapı projelerinin ihalelerini yaptıklarını belirterek, “Projelerin bir kısmı bakanlığımız tarafından onaylanacak. Daha önce imar ve diğer altyapı ile ilgili çalışmalar yapılmıştı. Bundan sonraki aşama fazla sürmez, çok hızlı bir şekilde biter. Altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından yapılacak ihale aşamasında. Keşiften sonra kredi temin edeceğiz. En kısa sürede de bitirmeyi hedefliyoruz. 2024 yılında inşallah büyük bir mesafe kaybederiz diye düşünüyorum. Yol, su, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz ve birçok husus var. Tekstli ve maden firmalarında da çok talep var. İnşallah organize sanayi bölgesi Hakkari’nin ve Yüksekova’nın işsizlik sorununa büyük katkı yapacak” dedi.

Toplantıya Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar ve Halil İbrahim Köroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.