Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Hakeme Bayrak Direği İle Saldırdılar

Günebakış Gazetesinin haberine göre

Günebakış Gazetesinin haberine göre TRABZON 1’inci Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Sürmenespor ile 1967 Değirmenderespor arasında yaşanan gerginlik Türkiye gündemine oturdu. Polislerin müdahalesini yetersiz bulunurken, 1967 Değirmenderespor Kulübü Başkanı Adem Söğüt, “Yaşanan olaylar tamamen hakem yüzünden çıktı. Biz maçtan sonra sahaya girdik. Polisler de işlem yaptı. Şikayetçi oldular. Mahkemeye çıkacağız. 13 futbolcumuz da ceza aldı. Daha ne olacaktı!” eleştirilerinde bulundu.

Trabzon 1’inci Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Sürmenespor ile 1967 Değirmenderespor arasında oynanan müsabaka Türkiye gündemine oturdu. Çekişmeli müsabakada, hakemin 1967 Değirmenderespor’da futbolculara gösterdiği kırmızı kartlardan sonra sinirler gerildi. Futbolcularla orta hakem arasında yaşanan gerginliğe güvenlik güçleri müdahale ederken, 1967 Değirmenderesporlu oyuncuların hepsi kırmızı kart aldı. Müsabaka Sürmenespor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

HAKEME BAYRAK DİREĞİ  İLE SALDIRI

1967 Değirmenderespor takımının bazı yönetici ve futbolcuları, karşılaşmanın hakemleri Miraç Yıldırım, Hasan Ata ve Erdoğan Çak ile TFF’de görevli saha komiseri Vedat Durular’ın üzerine yürüdü. 1967 Değirmenderespor yöneticilerinden Murat Fındıkçı, köşe gönderini alarak hakem Miraç Yıldırım’a saldırdı. 1967 Değirmenderespor Başkanı Adem Söğüt de, “Ben bu kulübün başkanıyım. Bu kulübün haklarını alıp birine veriyorsa……. Her maça böyle niyetli geliyorsunuz. Böyle bir ş……. olmaz. 17 yaşındaki uşaklara kırmızı kart veriyorsun. Yazıklar olsun. Her maç böyle! İlla kafanızı gözünüzü mü kıralım?” şeklinde tehditler savurdu. Hakem heyetini sahadan güvenlik güçleri çıkarırken, sosyal medyaya yansıyan görüntülerde polisin müdahalesi yetersiz bulundu. Koluna darbe alan orta hakem Miraç Yıldırım ile diğer hakemler Hasan Ata ve Erdoğan Çak ile saha komiseri Vedat Durular, Sürmene Devlet Hastanesinde darp raporu alarak, Sürmene Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

MAHKEMEYE ÇIKACAĞIZ

Yaşanan olayı değerlendiren 1967 Değirmenderespor Kulübü Başkanı Adem Söğüt, “Yaşanan olaylar tamamen hakem yüzünden çıktı. 4 maçtır hakemler bizim maçımıza bilenerek geliyorlar. Bizim maçın hakeminden herkes şikayetçi. Maça 3 saat kala hakem değişiyor. Yeneceğimiz maçta 3 tane penaltımız verilmiyor. Onlara yalandan bir penaltı veriyor. Son dakikada penaltımızı vermiyor, bütün futbolcularımıza kırmızı kart veriyor. Biz maçtan sonra sahaya girdik. Polisler de işlem yaptı. Şikayetçi oldular. Mahkemeye çıkacağız. 13 futbolcumuz da ceza aldı. Daha ne olacaktı!” eleştirilerinde bulundu.