Arama
Üyelik
Üye Girişi
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hasan Eroğlu
Sevda Özcan

Hairbysam’dan Serel Yereli’ye yeni imaj

UZUN SARI SAÇLARIYLA DİKKAT ÇEKEN SEREL YERELİ, KUAFÖR SAMET ZİLİ’NİN LONDRA’DAKİ HAİRBYSAM ADLI SALONUNDAN YENİ İMAJIYLA PAYLAŞIM YAPTI. YERELİ, KISA VE KOYU RENK SAÇLARIYLA TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTTI.

UZUN SARI SAÇLARIYLA DİKKAT

Uzun sarı saçlarıyla dikkat çeken Serel Yereli, kuaför Samet Zili’nin Londra’daki Hairbysam adlı salonundan yeni imajıyla paylaşım yaptı. Yereli, kısa ve koyu renk saçlarıyla takipçilerini şaşırttı.

Oyunculuğa ara vererek Londra’ya yerleşen ve şarkıcılık kariyerine odaklanan Serel Yereli, büyük beğeni toplayan uzun sarı saçlarını şehrin önde gelen kuaförlerinden Samet Zili’ye emanet ediyor. Zili’nin Hairbysam adlı kuaföründen sık sık paylaşım yapan Yereli, bu kez takipçilerini şaşırttı.

’’Şaka yaptım’’

Hem kısa hem de koyu renk saçlarıyla çektiği selfie resmini instagram sayfasında paylaşan Serel Yereli’nin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Yereli, aldığı çok sayıda mesaj üzerine paylaşımının yalnızca bir şaka olduğunu açıkladı.

İmaj denemeleri

Peruk taktığını söyleyen Yereli, “Sadece şakaydı. Buraya kendi saçlarıma bakım yaptırmaya geldim” dedi. Saç bakımına çok özen gösterdiğini ve saçlarını yalnızca Samet Zili’ye emanet edebildiğini de sözlerine ekleyen şarkıcı, ünlü kuaförle zaman zaman farklı imaj denemeleri yaptıklarını belirtti.