Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Geleceğe dair dileklerini 5 yıl sonra açılmak üzere yazdılar

Kırşehir’de gençler, Cacabey Meydanında açılan stantta ’Dilek Kutusuna’ beş yıl

Kırşehir’de gençler, Cacabey Meydanında açılan stantta ’Dilek Kutusuna’ beş yıl sonra açılmak üzere gelecek planlarını yazdı.

Dilek Kutusu projesiyle oluşturulan sandığa 500 üzerinde kişi gelecekle ilgili düşüncelerini yazarak beş yıl sonra açılmak üzere kent konseyi birimine teslim etti. Cacabey Meydanında toplanan vatandaşlar, kişisel istekleri kadar dilek kutusuna şahsi isteklerini de yazdı.

Gençlik Meclisi tarafından oluşturulan proje ilgi gördü. Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömer Duran, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, kutuya atılan her mektubun özel olarak muhafaza edildiğini ve şehirle ilgili olan düşüncelerin önemsendiğini söyledi. Duran, “İnsanların geleceğe dair dilekleri birer kapsül niteliği oluşturuyor. Dilekler 5 yıl sonra açılıp okunacak. Yazılanlardan seçimler yaparak kitap oluşturmayı düşünüyoruz” dedi.

Projeye katılan vatandaşlar ise şehirde bir ilki deneyimledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muş’un Malazgirt ilçesinde, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesi
Sıradaki Haber Malazgirtliler anlamlı bir etkinlikle bir araya geldi